Arbeidsdeskundig onderzoek

Bij langdurige ziekte moeten er acties ondernomen worden om te zorgen dat de werknemer na twee jaar niet in een uitkeringssituatie komt. Een van de mogelijkheden is om een arbeidsdeskundige van Percuris in te schakelen die onderzoekt wat de mogelijkheden intern (spoor 1) en/of extern (spoor 2) zijn.

Door een arbeidsdeskundig onderzoek van Percuris in te zetten krijgt u als werkgever een advies welke stappen er genomen kunnen worden. Het advies geeft aan of de werknemer binnen het eigen werk nog werk kan verrichten (met mogelijk inzet door bijvoorbeeld een jobcoach van Percuris) of het advies richt zich op externe werkzaamheden (ander werk bij een andere werkgever).

Percuris stelt het advies zo op dat het voldoet aan de richtlijnen van het UWV. Bovendien is ons advies altijd praktisch en bruikbaar.

Neem voor het bespreken van de mogelijkheden contact met ons op.


Warning: Parameter 1 to W3_Plugin_TotalCache::ob_callback() expected to be a reference, value given in /data/sites/web/deindruktest2nl/subsites/percurisbusiness.deindruktest2.nl/wp/wp-includes/functions.php on line 3598