Coaching on the Job

Percuris ziet Coaching on the Job als een methode om de werknemer vaardigheden aan te leren of hulpmiddelen aan te reiken zodat hij of zij binnen zijn huidige werkzaamheden succesvol kan functioneren.

Na een functioneringsanalyse gaat de werknemer met de werkgever in gesprek. In dit gesprek komen de knelpunten op tafel en waar Coaching on the Job ingezet kan worden teneinde enkele concrete doelen te behalen.

Coaching on the Job wordt door Percuris regelmatig ingezet in combinatie met een intern traject (spoor 1) en een extern traject (spoor 2) als uiteindelijk blijkt dat de werknemer in overleg met de werkgever toch blijkt te functioneren in zijn functie. Coaching on the Job wordt namens Percuris uitgevoerd door gespecialiseerde jobcoaches die een ruime ervaring hebben op de arbeidsmarkt in soortgelijke sectoren.

Percuris is zeer succesvol bij Coaching on the Job. Vraagt u gerust referenties op over onze werkwijze!


Warning: Parameter 1 to W3_Plugin_TotalCache::ob_callback() expected to be a reference, value given in /data/sites/web/deindruktest2nl/subsites/percurisbusiness.deindruktest2.nl/wp/wp-includes/functions.php on line 3598