Over Percuris

Percuris is een deskundige partner voor re-integratie, jobcoaching en outplacement. Organisaties, bedrijven en particulieren bieden wij trajecten op maat aan.

Onze specialisatie ligt in het uitvoeren van complexe re-integratie opdrachten. De begeleiding van de trajecten wordt door eigen ervaren en gespecialiseerde arbeidsdeskundigen en jobcoaches uitgevoerd.

Het kantoor en de werkruimtes van Percuris zijn gevestigd in de prachtige omgeving van Zeist. Vandaaruit werken onze vaste en externe professionals in de omgeving van:

  • Provincie Noord Holland
  • Provincie Zuid Holland
  • Provincie Utrecht
  • Provincie Gelderland
  • Provincie Flevoland

Percuris gelooft in ‘Gewoon doen werkt’. Door te leren werken de eigen kansen vergroten. Wij handelen daadkrachtig en resultaatgericht en hebben daarom de juiste specialisten in huis om te zorgen dat re-integratietrajecten succesvol zijn.

Door omstandigheden kan een medewerker uitgevallen in zijn of haar huidige functie. Wat het probleem ook is, onze professionals zorgen ervoor dat de werknemer zijn of haar focus weer richt op mogelijkheden en het verder ontwikkelen van vaardigheden

Gewoon doen werkt-aanpak

De professionals van Percuris bieden vanuit hun kennis, uitgebreide ervaring en gewoon doen werkt-aanpak een verantwoorde begeleiding. Het doel is steeds een zo snel mogelijke terugkeer naar de arbeidsmarkt en het vervolgen van de carrière. Re-integratie betekent bij ons de loopbaan weer opnieuw vorm geven.

Aangesproken? Neem contact op


Warning: Parameter 1 to W3_Plugin_TotalCache::ob_callback() expected to be a reference, value given in /data/sites/web/deindruktest2nl/subsites/percurisbusiness.deindruktest2.nl/wp/wp-includes/functions.php on line 3598