Re-integratie spoor 1

Werknemers raken buiten het arbeidsproces door ziekte of kunnen worden getroffen door fysieke en/of psychische klachten. In het geval dat uw werknemer in een aangepaste of andere functie kan re-integreren binnen uw eigen bedrijf, wordt dit een Spoor 1 re-integratietraject genoemd.

Re-integratie eerste spoor houdt in dat u als werkgever samen met uw werknemer tracht uw werknemer helemaal of gedeeltelijk te laten re-integreren op dezelfde of een andere functie binnen het bedrijf. Hiervoor dient een persoonlijk re-integratietraject te worden opgesteld. Hierin wordt gekeken naar de werkplek, de functie-inhoud en de belastbaarheid van de werknemer en de gevolgen daarvan. Het is belangrijk hier als werkgever snel en adequaat op te reageren. De sociale wetgeving vereist dit ook.

Door een Re-integratietraject spoor 1 bij Percuris in te zetten, loodsen wij als werkgever u door de complexe sociale wetgeving. Door een arbeidsdeskundig onderzoek bepalen wij de mogelijkheden en de belastbaarheid van uw werknemer en gaan wij daarover met u in gesprek. Zijn er nog mogelijkheden binnen het bedrijf? Dan zetten wij een re-integratie spoor 1 in. Zo niet? Dan zal de arbeidsdeskundige een re-integratietraject spoor 2 adviseren.

Neem voor het bespreken van de mogelijkheden contact met ons op.


Warning: Parameter 1 to W3_Plugin_TotalCache::ob_callback() expected to be a reference, value given in /data/sites/web/deindruktest2nl/subsites/percurisbusiness.deindruktest2.nl/wp/wp-includes/functions.php on line 3598