Re-integratie spoor 2

Is uw werknemer langdurig ziek en dreigt hij of zij in een uitkeringssituatie terecht te komen. Dan kan het verstandig zijn om met hem of haar op zoek te gaan naar ander werk, bij een andere werkgever. Dit wordt een Spoor 2 re-integratietraject genoemd. Als werkgever bent u hier dankzij de Wet Verbetering Poortwachter verantwoordelijk voor. Gelukkig kan Percuris u hiermee helpen. 

Voor een werknemer is het vaak moeilijk om afscheid te nemen van het werk en de werkgever waarvoor hij of zij gekozen heeft. Hier besteden wij veel aandacht aan gedurende de carrière verandering. We gebruiken methodieken om de werknemer in een andere beweging te zetten en ander ritme te creëren om vervolgens stappen te gaan ondernemen richting ander werk bij een andere werkgever.

Voor een werknemer is het vaak moeilijk om afscheid te nemen van het werk en de werkgever waarvoor hij of zij gekozen heeft.

Testmodule

Om inzicht in nieuwe mogelijkheden te krijgen zetten we de testmodule in en maken wij gebruik van een psycholoog gespecialiseerd in de MBTI methodiek om werknemers weer sterker te maken. Met nieuwe mogelijkheden activeren wij de werknemer. Daarnaast ondersteunen wij de werknemer middels jobhunting met als doel een nieuwe functie te verwerven.

Met onze expertise van de sociale wetgeving maken wij gebruik van subsidiemogelijkheden, overheids- of branchegericht.

Onze specialisaties liggen op het gebied van:

  • psychische klachten/ burn-out
  • zorg en overheid gerelateerd
  • fysieke klachten
  • 50 + generatie

Wij hebben een groot netwerk in de regio Midden Nederland.

Neem voor het bespreken van de mogelijkheden contact met ons op.


Warning: Parameter 1 to W3_Plugin_TotalCache::ob_callback() expected to be a reference, value given in /data/sites/web/deindruktest2nl/subsites/percurisbusiness.deindruktest2.nl/wp/wp-includes/functions.php on line 3598